Busväder idag....

 
Flyttade undan Pelle så det skulle bli lättare att skotta & jösses vad det snöar skottat 2 ggr redan !!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart

Ett sånt härligt wienerbröd där! Nu blev jag sugen på det, eller en Budapestbakelse. Minns när jag var yngre och bodde i Uppsala och Enköping. Då var det riktiga vintrar, fullt med snö och minusgrader. Det gillar jag. Här på västkusten är det ju bara regn och grått hela tiden, blir ju alldeles less. Fast det kom ju lite snö några dagar i december. När jag åkte till Uppsala för att fira nyår nu senast så snöade det en massa på vägen dit och det var underbart. Vitt och vackert och det var härligt vinterväglag att köra i. Så när jag körde hem på nyårsdagen regnade allt bort längs vägen. Vad less jag blev då. Kanske jag skulle flytta upp till er i norr? Fast då får jag så långt att köra till Tyskland.

Svar: Ja flytta hit du kör till tyskland innan jag lovar du kan sälja lite varor här uppe och få massa hjälp med flytten kram
Mötley Annika

2013-03-03 @ 11:46:28
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se
Postat av: Lennart

Fasen vad du lockar mig. Tänk vad fort jag måste köra därifrån för att komma fram till Tyskland. Men det skulle inte vara något större problem med min tunga högerfot. Och jag tror du vet det, jag gillar att kramas. Spelar ingen roll om det är med vanliga tjejer eller lesbisar, jag tycker om vilket som. Min bästa kompis sen tonåren är bög, jag var 18 och han var 14 när vi träffades första gången. Vi ringer varandra minst en gång i veckan.

Svar: kram vännen jag hoppas du kommer och hälsar på mej, lizaloop & Lucas i sommar
Mötley Annika

2013-03-03 @ 21:28:33
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0