Nu vänder det ...

 

Några av världens största hårdrocksstjärnor på samma scen! METAL ALL STARS 2014 års mest spektakulära Heavy Metal-event kommer till Sverige!


Vi har nåtts av följande pressmeddelande;

Det tyngsta hårdrockspaket som någonsin turnerat kommer till Stockholm i april. Metal All Stars har samlat några av världens största rockstjärnor på en och samma scen. Det blir en storslagen show som komprimerar en hel rockfestival till tre timmars oavbruten, stenhård underhållning.

Ett par av de stjärnor som presenterades i ett tidigare utskick har av orsaker utanför vår kontroll tvingats lämna återbud. Enligt huvudarrangören EM Concerts handlar det om meningsskiljaktligheter runt kontrakten och de beklagar att artisternas medverkan hann publiceras.

Robert Halford, Tom Araya och Marty Friedman kommer inte att medverka på turnén, men de ersätts av andra, minst lika spännande namn, nämligen Vince Neil från legenderna Mötley Crüe, Ozzy-gitarristen Zakk Wylde och det unga gitarrfenomentet Jesse Billson. EM Concerts meddelar samtidigt att de ligger långt fram i förhandlingar med ytterligare några verkligt stora namn inom hårdrocken. De kommer att offentliggöras så snart alla kontrakt är påskrivna.

Metal All Stars för samman legender från hela hårdrockshistorien på en och samma scen och de backas av några av världens mest kompetenta musiker. Stjärnorna i showen är handplockade från några av metallvärldens verkliga ikonband och de ligger bakom några av hårdrockens största klassiker och framför dem på en och samma scen i en spektakulär tretimmarsshow med metal non stop. Det blir garanterat årets svettigaste headbanging!

 

HIPP HIPP HURRA JAG & ULRICA HAR BILJETTER BOKADE , TACK ALLA FÖR FÖDELSEDAGSPENGARNA, DET VAR JU DE HÄR DE SKULL GÅ TILL ...

Träffade lilla Sabina idag...
 
Var även till doktorn fick medicin som ska ätas i tio dagar, infektion i fingret,
men vad gör de VI SKA SE VINCE NEIL .....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0