När ska hatet ta slut ???

I dagens tidningar finns dessa 2 artiklar ...
Två män har blivit dömda för homosexualitet i Malawi. Straffet blir det hårdast möjliga, 14 års fängelse. Männen arresterades i december 2009 och har hållits fängslade sedan dess.
- Sverige ser mycket allvarligt på domen och situationen i Malawi, liksom i flera andra afrikanska länder, där det finns lagstiftning som förbjuder homosexuella handlingar. Regeringen har konsekvent tagit upp frågan om avkriminalisering av sexuella akter mellan personer av samma kön dels inom ramen för politiska dialoger på landnivå men även inom ramen för EU och FN, säger biståndsminister Gunilla Carlsson.
- Sverige uppmanar Malawis regering att omedelbart frige de fängslade och se över landets lagstiftning och avkriminalisera homosexuella handlingar, säger biståndsminister Gunilla Carlsson vidare.
Ambassadör Sten Rylander diskuterade frågan med flera malawiska ministrar under sitt besök i Malawi tidigare i veckan. Det har även hållits ett lokalt möte i EU-kretsen i Malawi med anledning av domen.
På svenskt initiativ har domen i Malawi tagits upp på ett EU-möte (COAFR) i Bryssel.
Den gravida 20-åriga kvinnan satt på bussätet bakom ett lesbiskt par och retade sig på att de pussades. Hon tog sin mobitelefon och slog den flera gånger i den ena kvinnans huvud, samtidigt som hon kallade dem för "jävla äckel". Nu har hon åtalats för attacken.


Det är en sjuk infekterad värld vi lever i trots att det är 2010 !!!

Thåström - Kärlek är för dom


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0