Expert hjälp...

Igår blev det vinter igen en stund..


Idag kom Mor & Far förbi , mamma hjälpte mej sätta om mina blommor & farsan hade med sej ett nytt party bord och stolar till garaget ...




ommöblering av sovrummet han vi med oxå....Ja vet att tapeterna e gräsliga , men det blir mitt nästa projekt att fixa till där uppe så fort Sixxan e pigg..


Vertinären ringde igår & han sa att mest troligt kommer hon ha slok öron resten av livet , hon ska fortsätta käka medicin i någon vecka till ...och han skulle ringa till veckan oxå för att kolla hur det går för henne , jag e impad vilken fin vetrinär .
Såren på öronen ,nosen och huvudet ser ok ut ,tassen inte så fin och hon har både brutit svansen längtst ut och har en lång reva på svansen.


 

 
Mattes lilla fighter kämpar på ....

Ha en trevlig lördag !



Courtney Love - Loser Dust

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

ser ut som deras köksmöbler? har de köpt nya då??

Visst är tapeterna i sovrummet vinyltapeter, sånna som är väldigt lätta att riva bort?? Då är det ju ganska enkelt att måla annars!!

Nä nu ska vi fika sen kanske ut i solen en sväng till, det värsta är ju att man får fräknar, herrejösses snart blir man väl rödhårig oxå!!

2009-04-18 @ 12:56:49
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Men stackars missen :-(

Titta så bra det blev med nya stolar i garaget! Toppen! Dags för fest igen så vi kan inviga dem ;-)

2009-04-18 @ 14:09:35
URL: http://prude.bilddagboken.se
Postat av: sotarlena

Varför ska hon få leva med "slokörona". Det lär ta ett tag innan hon är frisk nog att gå ut.Krya på hennehälsningar från mej.Ha en bra helg!

2009-04-18 @ 16:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0